jessica alba




jag tror inte man kan bli finare än jessica alba, hur fin är hon inte igentligen?
hennes ögon är otroligt fina!


<3






<3


11 juli måndag

hejsvejs, i lördags blev det riktigt sent på jobbet Landa väl i philips säng runt halv 3 skulle jag tro. Så igår sov jag bort hela dagen för att sedan åka till jobbet vid 6 igen =) Men nu är jag äntligen ledigt i 2 dagar så idag drar jag mig till vänersborg för lite ärenden, & imorgon mot kusten & överby för att hämta min nya IPHONE 4 :D ( massa kärlek till den) philip ligger nu förövrigt & sover i min säng ska grillla när jag kommer hem & sen drar vi & badar!
aja nu babblar jag bara känner jag, men vi hörs senare ikv ;)



blir självklart en vit :)

So how come when I reach out my finger


we were always just that close

har solat i ungefär 3 timmar, riktigt skönt om jag får säga det :)
har nyss ätit lite mat & satte mig vid datorn, ska dra mig ut på en spring tur snart & sedan förbereda mig för ännu en kväll med jobb, skulle ju till Grebbestad idag med malin & lina med var tvungen att jobba så :(
jag hör nog av mig senare, eller kanske imorgon tror det blir sent på jobbet idag!



haha go bild ♥


drar mig mot sjön & pressar i solen!


GODNATT =)

ska in och duscha, sen krypa ner i min nybäddade säng med en skål jordgubbar & vaniljglass. ska även se på red riding hood grym film =)



saknar dig ♥






8 juli

fick dra mig tillbaka till blogg.se eftersom den andra bloggen inte funkade som den skall. hoppas att denna är helt okej nu. har ju inte kunnat blogga på jätte länge, men har inte så mycket att dela med mig om förutom att jag jobbar väldigt mycket, har varit på kanalyran med malin & lina, varit mycket i vänersborg hos malin & bara njutit av detta sommar lov :) igår blev det en sväng till överby med familjen fick köpt mig nya skor, shorts, linne och sen har jag lagt undan en ny iphone 4 som jag ska hämta på tisdag :D:D











klänningen & smyckena köpte jag i tisdags när jag var med malin i överby, köpte även en till klänning en vit från H&M men den är i tvätten just nu :))

ny blogg :)